اپل احتمالا با افقی‌کردن دوربین آیفون ۱۷ ایر طراحی گوشی‌هایش را متحول می‌کند اپل برای رفع ممنوعیت فروش آیفون ۱۶، به اندونزی پیشنهاد ۱۰۰ میلیون دلاری داده است همه‌چیز درباره تورنومنت نات پیکسل + شرایط دریافت ایردراپ بازدید پزشکیان از پارک علم و فناوری زاهدان (یکم آذر ۱۴۰۳) دانشمندان ژاپنی قابلیت فتوسنتز گیاهان را به سلول‌های همستر منتقل کردند واکنش مدیرعامل آپارات به اظهارات جنجالی رسول جلیلی درباره فیلترینگ یوتیوب: آپارات را بهانه نکنید گلکسی S۲۵ اولترا احتمالا بسیار گران‌تر از نسل قبلی‌اش باشد اولین گمانه‌زنی‌ها درباره مشخصات و ویژگی‌های پلی استیشن ۶ «مایکروسافت تیمز» در جلسات به قابلیت ترجمه همزمان گفتار مجهز می‌شود سونی می‌خواهد شرکت Kadokawa، مالک بازی «الدن رینگ»، را بخرد قابلیت ریست‌کردن الگوریتم پیشنهادها به‌زودی به اینستاگرام اضافه می‌شود بهترین برنامه‌ها و بازی‌های گوگل پلی در سال ۲۰۲۴ + لینک دانلود گزارش اتاق بازرگانی از اثرات فیلترینگ بر کسب‌وکارهای اینترنتی اولین سیستم راداری شکار یوفوها در آمریکا راه‌اندازی می‌شود پنجمین دوره رویداد «هفته ایران دیجیتال» برگزار می‌شود | ۵G و هوشمندسازی از محور‌های رویداد مقدار توکن‌های میجر کاربران مشخص شد | فاجعه ایردراپ‌های پولی گروهی از هکر‌های چینی به اپراتور آمریکایی T-Mobile حمله کردند کاوشگر ناسا ممکن است ۵۰ سال پیش به طور تصادفی حیات در مریخ را از بین برده باشد پاسخ پازل امروز میجر (دوشنبه ۲۸ آبان ۱۴۰۳) بر مدار دانش اطلاعاتی جدید از دوربین گوشی A۳۶ سامسونگ + عکس
سرخط خبرها

فناوری تشخیص چهره  چطور به بی اخلاقی دامن می‌زند؟

  • کد خبر: ۷۵۲۴۲
  • ۰۳ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۳:۱۹
فناوری تشخیص چهره  چطور به بی اخلاقی دامن می‌زند؟
تشخیص چهره همه‌گیر در چین برای کاربران تلفن همراه هوشمند و حالا استفاده از سیستم تشخیص چهره برای کودکان، چالشی است که باید به‌صورت جدی‌تر به آن‌ها پرداخته شود.

مریم شیعه زاده | شهرآرانیوز - چیزی حدود ۳ سال از شروع فعالیت‌های چین برای کاهش استفاده کودکان و نوجوانان از بازی‌های آنلاین می‌گذرد. حالا در تازه‌ترین تصمیم‌گیری، دولت چین اعلام کرده است که کودکان و نوجوانان زیر ۱۸ سال از ساعت ۱۰ شب تا ۸ صبح حق استفاده از بازی‌های آنلاین موبایلی را ندارند. این طرح که «پاسبانی نیمه‌شب» نام دارد، در ابتدا توسط شرکت بزرگ تنسنت اجرا می‌شود و سپس دیگر شرکت‌ها نیز موظف به پیاده‌سازی آن هستند. تنسنت اکنون این طرح را روی ۶۰ بازی موبایلی به مرحله اجرا درآورده است و تشخیص سن کاربران به عهده فناوری‌های تشخیص چهره و سیستم هویت‌یابی به‌وسیله دوربین تلفن همراه است.

 

پیش از این نیز در سال ۲۰۱۹ دولت چین در قانونی مصوب کرد که کودکان و نوجوانان در طول شبانه‌روز فقط می‌توانند ۹۰ دقیقه از بازی‌های آنلاین استفاده کنند و سپس دسترسی آن‌ها به بازی‌ها مسدود خواهد شد. این محدودیت در روز‌های تعطیل به ۳ ساعت می‌رسد و بد نیست بدانید در این کشور حتی دسترسی بزرگ‌سالان به برخی بازی‌ها نیز غیرممکن است. طبق آمار دولتی در کشور چین، ۷۴ درصد از کودکان و نوجوانان زیر ۱۸ سال از تلفن همراه هوشمند و اینترنت استفاده می‌کنند.

 

مقام‌های چینی می‌گویند که در سال‌های اخیر نزدیک‌بینی، اختلال تمرکز و اعتیاد به بازی‌های آنلاین افزایش یافته است و به این بهانه چنین قوانینی را وضع کرده‌اند. همه این‌ها در حالی است که موضوع تشخیص چهره در سال‌های اخیر به یکی از موضوعات اصلی حقوق بشر تبدیل شده است و آمازون و مایکروسافت ۲ شرکتی هستند که از توسعه نرم‌افزار‌های شناسایی چهره خود عقب‌نشینی کرده‌اند و علت آن را تقویت تعصبات و تبعیض‌های نژادی و جنسیتی بیان کرده‌اند. آمازون در سال‌های اخیر اجازه استفاده از سیستم‌های تشخیص چهره خود را به نهاد‌های حکومتی ازجمله پلیس نداده است.

 

تشخیص چهره همه‌گیر در چین برای کاربران تلفن همراه هوشمند و حالا استفاده از سیستم تشخیص چهره برای کودکان، چالشی است که باید به‌صورت جدی‌تر به آن‌ها پرداخته شود. احساس ترس و ناامنی شهروندان و غیردموکراتیک‌بودن این سیستم، ۲ موضوع مهم است و تحت‌نظربودن کاربران فضای مجازی به‌صورت دائمی، ناقض حریم خصوصی و ابزاری برای جلوگیری از آزادی‌های اجتماعی و مدنی به حساب می‌آید. به‌نظر می‌رسد حفاظت از حقوق اساسی انسان ازجمله آزادی بیان، به‌وسیله سیستم تشخیص چهره در آینده‌ای نه‌چندان دور با چالش‌های فراوانی مواجه خواهد شد.

 

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->